• slide7
  • slide6
  • slide8
  • slide5
  • slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4

Bij u op de markt in Loenen aan de Vecht, Woerden, Abcoude, Arkel en Naarden-Vesting

Kaashandel Richard van Gent

16 januari 2019 - Vandaag staan we in Woerden

Hartelijk welkom bij Kaashandel Richard van Gent.

Met deze site willen we u een kijkje geven in ons bedrijf.

Kaashandel Richard van Gent is ontstaan na de overname van Kaashandel Jaap Verburg in 2009. Nadat ik (Richard) een aantal jaren met Jaap Verburg heb samen gewerkt en de fijne kneepjes van het vak heb mogen leren, ben ik samen met mijn vrouw Nicole verder gegaan met dit mooie bedrijf. Jaap is overigens nog steeds een aantal dagen actief op de markt.

Verkoopwagen

Wij houden ons bezig met de verkoop van kaas op de markt. We staan met onze moderne verkoopwagen op vijf verschillende markten. Doordat wij niet aan formules of inkoop afspraken gebonden zijn, zijn wij vrij om vanuit het hele land de beste kazen voor u te selecteren.

Onze specialiteit is de verkoop van kaas die gemaakt en gerijpt is in Nederland: ‘Hollandse Kaas’. Noord-Hollandse kaas naar speciaal recept bereid, een mooi assortiment minder vette kazen die toch uitstekend smaken, geiten- en schapenkazen en veel echt traditionele Boerenkazen. Onze boerenkazen worden zorgvuldig uitgezocht en geproefd alvorens we ze inkopen. Naast onze Hollandse kazen hebben we ook een steeds uitgebreider assortiment buitenlandse kazen. Net als de Hollandse kazen is ook dit assortiment met de grootste zorg samengesteld.

Kaaspakhuis

Voor meer informatie over ons assortiment en onze service, klikt u gerust even door! Voor het plaatsen van een (vacuüm)bestelling kunt u terecht op onze contactpagina.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens bij onze verkoopwagen.

Richard en Nicole van Gent

Klik voor foto's

Bekijk meer foto's Bekijk meer foto's Bekijk meer foto's Bekijk meer foto's Bekijk meer foto's Bekijk meer foto's Bekijk meer foto's Bekijk meer foto's Bekijk meer foto's

Recepten

Bij ons kunt u pinnen