Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Service staat bij ons hoog in het vaandel

Service staat bij ons hoog in het vaandel! Het is voor ons een uitdaging om iedere klant met een tevreden gevoel en met een lekker stukje kaas naar huis te zien gaan... En de volgende week weer terug te zien komen. We zijn iedere week op de markt aanwezig, met als enige uitzondering een paar weken tijdens de zomervakantie. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw favoriete stukje kaas te laten vacumeren.

Onze missie

Iedere klant met een tevreden gevoel en met een lekker stukje kaas naar huis te zien gaan.

Vacuümservice

Wij bieden u graag onze vacuümservice aan. U kunt bij ons uw kaas laten vacumeren zodat u dit zonder te koelen veel langer kunt bewaren. Dit kan handig zijn als u op vakantie gaat, of wanneer er een markt uitvalt door bijvoorbeeld een feestdag, maar ook voor familie en vrienden in het buitenland.

 
Copyright © 2022 Kaashandel Richard van Gent
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren